Jim Northrup: Nagy Kis-Madár

Jim Northrup könyve: Nagy Kis-Madár - Jim Northrup odzsibve indián költő versei | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Jim Northrup (sz. 1943-) anisinábe indián költő, író, mesélő, újságíró, dokumentumfilm-rendező. Vietnámi veterán. Születésétől az észak-minnesotai Fond du Lac rezervátumban él családjával a hagyományos indián életmódnak megfelelően. Ahogy ő megfogalmazta, “rezervátumban születtem, rezervátumban élek és valószínűleg rezervátumban is fogok meghalni”. Hat verse…

A Nagy Kis-Madár című könyv egy 2013-ban megjelent, 60 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Jim Northrup írt és a Podmaniczky Művészeti Alapítvány adja ki a 9789637983177 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jim Northrup: Nagy Kis-Madár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jim Northrup: Nagy Kis-Madár PDF, Nagy Kis-Madár PDF letöltés, Jim Northrup: Nagy Kis-Madár ePUB, Nagy Kis-Madár ePUB letöltés, Jim Northrup: Nagy Kis-Madár Mobi, Nagy Kis-Madár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jim Northrup további könyvei

Podmaniczky Művészeti Alapítvány kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

60 oldalas könyvek

9789637983177 ISBN-számú könyvek

Összes könyv