Jodi Picoult: Házirend

Jodi Picoult könyve: Házirend | könyv borító

Jacob Hunt nem átlagos tinédzser: Asperger-szindrómája van. Képtelen értelmezni a szociális jelzéseket, sehogy sem találja a helyét kortársai között, és még attól is retteg, ha egy másik ember szemébe kell néznie. A fiút semmi sem érdekli jobban, mint a bűntények felderítése.Mindent tud a nyomozói munkáról, és nemegyszer valódi bűntények helyszínén is feltűnik, …

A Házirend című könyv egy 2017-ban megjelent, 600 oldalból álló, Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Jodi Picoult írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632937137 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jodi Picoult: Házirend egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jodi Picoult: Házirend PDF, Házirend PDF letöltés, Jodi Picoult: Házirend ePUB, Házirend ePUB letöltés, Jodi Picoult: Házirend Mobi, Házirend Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jodi Picoult további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Angolszász, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

600 oldalas könyvek

9789632937137 ISBN-számú könyvek

Összes könyv