Joel H. Cohen: Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba

Joel H. Cohen könyve: Hogyan veszítsünk el egy maratont - és érjünk mégis célba | könyv borító

A Hogyan veszítsünk el egy maratont című könyvben Joel H. Cohen lépésről lépésre bemutatja, hogyan vált főállású lustálkodóból olyan típusú lustálkodóvá, aki képes lefutni egy maratont.Mindezt futótippek, történetek és illusztrációk ötvözetén keresztül teszi meg. Cohen részletesen bemutatja és gondosan érzékelteti a szenvedést, amelyet a kitűzött cél elé…

A Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba című könyv egy 2018-ban megjelent, 248 oldalból álló, Atlétika, Sport kategóriájú könyv, melyet Joel H. Cohen írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633047156 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Joel H. Cohen: Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Joel H. Cohen: Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba PDF, Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba PDF letöltés, Joel H. Cohen: Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba ePUB, Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba ePUB letöltés, Joel H. Cohen: Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba Mobi, Hogyan veszítsünk el egy maratont – és érjünk mégis célba Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Joel H. Cohen további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Atlétika, Sport kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

248 oldalas könyvek

9789633047156 ISBN-számú könyvek

Összes könyv