Joey Barton: Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke

Joey Barton, Michael Calvin könyve: Semmi duma - Az angol foci utolsó fenegyereke | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Joey Barton a Manchester City játékosaként a válogatottságig vitte, majd meghatározó tagja lett a Premier League-be feljutó Newcastle Unitednek, QPR-nak és Burnleynek. Az Olympique Marseille-jel BL-főtáblára jutott, és nagy tervekkel igazolt a skót Rangersbe. Az első labdarúgó, aki igazán kihasználta a közösségi média erejét, és akinek szókimondó stílusáért, tartalma…

A Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke című könyv egy 2017-ban megjelent, 274 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Joey Barton, Michael Calvin írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632783826 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Joey Barton, Michael Calvin: Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Joey Barton, Michael Calvin: Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke PDF, Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke PDF letöltés, Joey Barton, Michael Calvin: Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke ePUB, Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke ePUB letöltés, Joey Barton, Michael Calvin: Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke Mobi, Semmi duma – Az angol foci utolsó fenegyereke Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Joey Barton, Michael Calvin további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

274 oldalas könyvek

9789632783826 ISBN-számú könyvek

Összes könyv