John Gottman: Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte?

John Gottman könyve: Min múlik egy házasság? - És mit tehetünk érte? | könyv borító

Ha szereti a párját, de a házasságuk válságba jutott, akkor ez a könyv Önnek szól! Dr. John Gottman pszichológus hosszú éveket töltött annak tanulmányozásával, mitől-hogyan működik egy jó párkapcsolat és házasság. Bár természetesen neki sincs zsebében a bölcsek köve, de miután két évtized alatt több száz pár kapcsolatának alakulását követte nyomon, úgy ér…

A Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? című könyv egy 2017-ban megjelent, 320 oldalból álló, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet John Gottman írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155715679 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a John Gottman: Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: John Gottman: Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? PDF, Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? PDF letöltés, John Gottman: Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? ePUB, Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? ePUB letöltés, John Gottman: Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? Mobi, Min múlik egy házasság? – És mit tehetünk érte? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

John Gottman további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9786155715679 ISBN-számú könyvek

Összes könyv