John Green: Teknősök végtelen sora – kemény kötés

John Green könyve: Teknősök végtelen sora - kemény kötés | könyv borító

A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez.Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó ta…

A Teknősök végtelen sora – kemény kötés című könyv egy 2018-ban megjelent, 288 oldalból álló, 14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet John Green írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634065890 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a John Green: Teknősök végtelen sora – kemény kötés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: John Green: Teknősök végtelen sora – kemény kötés PDF, Teknősök végtelen sora – kemény kötés PDF letöltés, John Green: Teknősök végtelen sora – kemény kötés ePUB, Teknősök végtelen sora – kemény kötés ePUB letöltés, John Green: Teknősök végtelen sora – kemény kötés Mobi, Teknősök végtelen sora – kemény kötés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

John Green további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9789634065890 ISBN-számú könyvek

Összes könyv