Jónás Anna: Kicsivel – könnyebben – Kisgyerekes mindennapok praktikusan

Jónás Anna könyve: Kicsivel - könnyebben - Kisgyerekes mindennapok praktikusan | könyv borító

Ha a reggeli kávédat délben találod meg a mikróban, ha ringatod a bevásárlókocsit, ha a lépcső helyett kapásból a rámpát választod, ha kabátzsebedben újratermelődnek a nyálas-homokos kiflicsücskök, ha automatikusan a hátsó lángra teszed a fazekat, még ha a gyerekek a nagyinál vannak is akkor hasznodra lehet ez a kötet. Mert a jelek szerint kisgyerekes szülő vagy.A Bez…

A Kicsivel – könnyebben – Kisgyerekes mindennapok praktikusan című könyv egy 2015-ban megjelent, 320 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Jónás Anna írt és a Európa Könyvkiadó adja ki a 9789634051626 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jónás Anna: Kicsivel – könnyebben – Kisgyerekes mindennapok praktikusan egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jónás Anna további könyvei

Európa Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789634051626 ISBN-számú könyvek

Összes könyv