Jonathan Wilson: Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig

Jonathan Wilson könyve: Futballforradalmak - A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig | könyv borító

Jonathan Wilson könyve – mely az Év sportkönyve volt Angliában – egy csapásra nagyon sokak gondolkodását változtatta meg a futballról. A könyv izgalmas formában követi nyomon a játékot formáló nagy egyéniségek, játékosok, edzők, gondolkodók érdekfeszítően tálalt életén keresztül a futball és ezen belül is a futballtaktikák történetét a kezdeti időszaktól egés…

A Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig című könyv egy 2014-ban megjelent, 608 oldalból álló, Labdajátékok, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Jonathan Wilson írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630594769 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jonathan Wilson: Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jonathan Wilson: Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig PDF, Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig PDF letöltés, Jonathan Wilson: Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig ePUB, Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig ePUB letöltés, Jonathan Wilson: Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig Mobi, Futballforradalmak – A foci története és taktikai fejlődése az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jonathan Wilson további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Labdajátékok, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

608 oldalas könyvek

9789630594769 ISBN-számú könyvek

Összes könyv