Jude Deveraux: Madame Zoya látogatói

Jude Deveraux könyve: Madame Zoya látogatói | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Mit tennél, ha újraírhatnád a múltad? Három tehetséges fiatal lányt egymás mellé sodor a sors New York Cityben: mindegyikük szerencsét próbálni jött, hírnévre, elismerésre vágynak az ismeretlen és mégis lehetőségekkel teli nagyvárosban. Útjaik szétválnak, és 19 évvel később találkoznak csak újra, hogy együtt ünnepeljék 40. születésnapjukat egy Maine állambel…

A Madame Zoya látogatói című könyv egy 2009-ban megjelent, 320 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Jude Deveraux írt és a Athenaeum 2000 Könyvkiadó Kft. adja ki a 9789632930299 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jude Deveraux: Madame Zoya látogatói egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jude Deveraux: Madame Zoya látogatói PDF, Madame Zoya látogatói PDF letöltés, Jude Deveraux: Madame Zoya látogatói ePUB, Madame Zoya látogatói ePUB letöltés, Jude Deveraux: Madame Zoya látogatói Mobi, Madame Zoya látogatói Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jude Deveraux további könyvei

Athenaeum 2000 Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789632930299 ISBN-számú könyvek

Összes könyv