Judy Barrat: Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig

Judy Barrat könyve: Hogyan altassunk kisbabát? - Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig | könyv borító

Mindenki szeretne az egész családnak békés éjszakai alvást biztosítani, de azok a technikák, amik az egyik babánál működnek, nem biztos, hogy a másiknál is beválnak.A könyvben leírt átfogó tanácsok segítségével minden szülő egészséges alvásra szoktathatja a kisgyermekét, az éjjel és nappal között különbséget tenni sem tudó újszülöttektől az ágyban maradni…

A Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig című könyv egy 2016-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Judy Barrat írt és a Central Médiacsoport Zrt. adja ki a 9789633411872 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Judy Barrat: Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Judy Barrat: Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig PDF, Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig PDF letöltés, Judy Barrat: Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig ePUB, Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig ePUB letöltés, Judy Barrat: Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig Mobi, Hogyan altassunk kisbabát? – Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Judy Barrat további könyvei

Central Médiacsoport Zrt. kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789633411872 ISBN-számú könyvek

Összes könyv