Juhász Gyula: LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV

Juhász Gyula, Tóth Árpád könyve: LÉLEKTŐL LÉLEKIG - HANGOSKÖNYV | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Tóth Árpád és Juhász Gyula a Nyugat első nemzedékének költői. Egyéni hangú és fájdalmasan szép verseik ihlető élménye a vágyakozás a boldogságra, a szerelem beteljesülésére és a magány. A bánat költői, és ezt a bánatot lágy zenével, burjánzó formákkal, a századelőn új és divatos impresszionista-szimbolista stílus költői eszközeivel fejezték ki. A hango…

A LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV című könyv egy 2018-ban megjelent, ISBN: 9789630991872 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Juhász Gyula, Tóth Árpád írt és a Kossuth Kiadó Zrt. adja ki a 9789630991872 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Juhász Gyula, Tóth Árpád: LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Juhász Gyula, Tóth Árpád: LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV PDF, LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV PDF letöltés, Juhász Gyula, Tóth Árpád: LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV ePUB, LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV ePUB letöltés, Juhász Gyula, Tóth Árpád: LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV Mobi, LÉLEKTŐL LÉLEKIG – HANGOSKÖNYV Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Juhász Gyula, Tóth Árpád további könyvei

Kossuth Kiadó Zrt. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789630991872 oldalas könyvek

9789630991872 ISBN-számú könyvek

Összes könyv