Juhász Katalin: 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján

Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien könyve: 130 tétel biológiából (emelt szint - szóbeli) - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján | könyv borító

70 A és 60 B emelt szintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünket a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintatételek alapján dolgoztuk át. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer…

A 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján című könyv egy 2017-ban megjelent, 240 oldalból álló, Biológia, egészségtan, Tankönyv, segédkönyv 5-12 évfolyam kategóriájú könyv, melyet Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632617923 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien: 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien: 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján PDF, 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján PDF letöltés, Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien: 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján ePUB, 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján ePUB letöltés, Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien: 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján Mobi, 130 tétel biológiából (emelt szint – szóbeli) – A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Biológia, egészségtan, Tankönyv, segédkönyv 5-12 évfolyam kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789632617923 ISBN-számú könyvek

Összes könyv