Jule Gölsdorf: Folyó ügyek – Tabuk nélkül

Jule Gölsdorf, Tim Boltz könyve: Folyó ügyek - Tabuk nélkül | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Ebben a könyvben mindent megtalál, amit mindig is tudni szeretett volna a pisilésről, de eddig nem merte megkérdezni! A két német szerző felettébb érdekes, sőt olykor meghökkentő dolgokat derített ki erről a sokak által még mindig tabunak tartott témáról. A humoros stílusban megírt könyvben a vitathatatlan tények mellett a szerzők önmagukon végzett kísérletei is olvas…

A Folyó ügyek – Tabuk nélkül című könyv egy 2016-ban megjelent, 240 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Jule Gölsdorf, Tim Boltz írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630985352 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jule Gölsdorf, Tim Boltz: Folyó ügyek – Tabuk nélkül egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jule Gölsdorf, Tim Boltz: Folyó ügyek – Tabuk nélkül PDF, Folyó ügyek – Tabuk nélkül PDF letöltés, Jule Gölsdorf, Tim Boltz: Folyó ügyek – Tabuk nélkül ePUB, Folyó ügyek – Tabuk nélkül ePUB letöltés, Jule Gölsdorf, Tim Boltz: Folyó ügyek – Tabuk nélkül Mobi, Folyó ügyek – Tabuk nélkül Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jule Gölsdorf, Tim Boltz további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789630985352 ISBN-számú könyvek

Összes könyv