Kálmán Gábor: A világ legvidámabb embere

Kálmán Gábor könyve: A világ legvidámabb embere | könyv borító

“Az egyik térde kicsikét megemelve, csípője alig párcentire felém fordulva, mint egy jól beállított műtermi fotón. Persze, először egyből ezt figyeltem meg, a combok, a csípő, a has ívét. Végighúztam rajta az ujjaimat. Már a mellek felé közeledtem, mikor észrevettem azt, hogy mivel korábban ébredt, mint én, az első regényemet, a Novát kezdte el olvasni, amin halkan f…

A A világ legvidámabb embere című könyv egy 2020-ban megjelent, 208 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kálmán Gábor írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9789634681557 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kálmán Gábor: A világ legvidámabb embere egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kálmán Gábor: A világ legvidámabb embere PDF, A világ legvidámabb embere PDF letöltés, Kálmán Gábor: A világ legvidámabb embere ePUB, A világ legvidámabb embere ePUB letöltés, Kálmán Gábor: A világ legvidámabb embere Mobi, A világ legvidámabb embere Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kálmán Gábor további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9789634681557 ISBN-számú könyvek

Összes könyv