Karinthy Frigyes: Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek

Karinthy Frigyes könyve: Elbeszélések III. - Hasműtét - Nevető betegek | könyv borító

A kötet Karinthy Frigyes írói pályájának utolsó korszakából származó elbeszéléseit, tárcanovelláit tartalmazza. Törzsanyag az 1933-ban megjelent Hasműtét és az 1936-os Nevető betegek.Karinthy már pályakezdőként is szívesen írt elbeszélést, rövid prózát. Ha valaki első novellájától az e kötetben megjelent utolsókig áttekinti az író pályaívét, elámulhat a…

A Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek című könyv egy 2007-ban megjelent, 332 oldalból álló, 20. század, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák kategóriájú könyv, melyet Karinthy Frigyes írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789632520025 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Karinthy Frigyes: Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Karinthy Frigyes: Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek PDF, Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek PDF letöltés, Karinthy Frigyes: Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek ePUB, Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek ePUB letöltés, Karinthy Frigyes: Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek Mobi, Elbeszélések III. – Hasműtét – Nevető betegek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Karinthy Frigyes további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

20. század, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

332 oldalas könyvek

9789632520025 ISBN-számú könyvek

Összes könyv