Kárpáti János: Bartók-analitika

Kárpáti János könyve: Bartók-analitika - Válogatott tanulmányok | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kárpáti János két Bartók-könyvét (Bartók vonósnégyesei, Bartók kamarazenéje) mintegy negyven – itthon és külföldön publikált, illetve elmondott – Bartók-tanulmánya és előadása szervesen egészíti ki. Munkásságában nem pusztán egy-egy művet vagy műfajt analizált, hanem Bartók egész művészi világát rajzolta meg. Írásai egymást erősítve tárják fel az olvas…

A Bartók-analitika című könyv egy 2004-ban megjelent, 272 oldalból álló, Művészet, Tankönyv, segédkönyv, Zene kategóriájú könyv, melyet Kárpáti János írt és a Rózsavölgyi és Társa Kiadó adja ki a 9789638623829 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kárpáti János: Bartók-analitika egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kárpáti János: Bartók-analitika PDF, Bartók-analitika PDF letöltés, Kárpáti János: Bartók-analitika ePUB, Bartók-analitika ePUB letöltés, Kárpáti János: Bartók-analitika Mobi, Bartók-analitika Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kárpáti János további könyvei

Rózsavölgyi és Társa Kiadó kiadó további könyvei

Művészet, Tankönyv, segédkönyv, Zene kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789638623829 ISBN-számú könyvek

Összes könyv