Kathleen Becker: 111 különleges hely – Lisszabon

Kathleen Becker könyve: 111 különleges hely - Lisszabon | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Európa egyik legrégebbi városa a csodás Lisszabon, amely kivételesen szép helyen fekszik: az ezüstösen csillogó, fenséges Tagus folyó torkolatvidékén. A város megérdemelten lovagolja meg az idegenforgalom magasra csapó hullámát. Sorra gyűjti be a világszintű turisztikai díjakat, miközben új beruházások keretében újulnak meg a régi városközpont történelmi épülete…

A 111 különleges hely – Lisszabon című könyv egy 2019-ban megjelent, 237 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Kathleen Becker írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630998000 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kathleen Becker: 111 különleges hely – Lisszabon egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kathleen Becker: 111 különleges hely – Lisszabon PDF, 111 különleges hely – Lisszabon PDF letöltés, Kathleen Becker: 111 különleges hely – Lisszabon ePUB, 111 különleges hely – Lisszabon ePUB letöltés, Kathleen Becker: 111 különleges hely – Lisszabon Mobi, 111 különleges hely – Lisszabon Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kathleen Becker további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

237 oldalas könyvek

9789630998000 ISBN-számú könyvek

Összes könyv