Kathleen Becker: London – Marco Polo

Kathleen Becker, Birgit Weber könyve: London - Marco Polo | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Akik először látogatnak Londonba, azok sokszor a jól ismert, már-már sablonos motívumok – a piros emeletes buszok, a Big Ben aranyló tornya, a Szent Pál-székesegyház hatalmas kupolája, vagy a kecses Tower Bridge – igézetében érkeznek ide. Akik viszont már másodszor vagy harmadszor keresik fel, azok tudják, hogy rengeteg egyéb különlegessége is van ennek a helynek. Az angol f…

A London – Marco Polo című könyv egy 2020-ban megjelent, 160 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Birgit Weber, Kathleen Becker írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631366365 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Birgit Weber, Kathleen Becker: London – Marco Polo egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Birgit Weber, Kathleen Becker: London – Marco Polo PDF, London – Marco Polo PDF letöltés, Birgit Weber, Kathleen Becker: London – Marco Polo ePUB, London – Marco Polo ePUB letöltés, Birgit Weber, Kathleen Becker: London – Marco Polo Mobi, London – Marco Polo Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Birgit Weber, Kathleen Becker további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789631366365 ISBN-számú könyvek

Összes könyv