Kathy Lewis: Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében

Kathy Lewis, Elisabeth Adlam, Sara Altshul könyve: Éltető ételek - Iránytű a táplálkozás útvesztőjében | könyv borító

Napjainkban több élelmiszer áll rendelkezésünkre, mint az emberiség történelme során bármikor, mégis rendre rosszul választunk a bőséges kínálatból, és ezzel ártunk egészségünknek. Számoljunk hát le a rossz beidegződésekkel, törjünk ki a reklámok bűvköréből és tanuljunk meg a táplálkozás terén jó döntéseket hozni!- Lebilincselő útmutató azon élelmiszer…

A Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében című könyv egy 2017-ban megjelent, 320 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Elisabeth Adlam, Kathy Lewis, Sara Altshul írt és a TARSAGO Magyarország adja ki a 9789632893624 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Elisabeth Adlam, Kathy Lewis, Sara Altshul: Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Elisabeth Adlam, Kathy Lewis, Sara Altshul: Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében PDF, Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében PDF letöltés, Elisabeth Adlam, Kathy Lewis, Sara Altshul: Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében ePUB, Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében ePUB letöltés, Elisabeth Adlam, Kathy Lewis, Sara Altshul: Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében Mobi, Éltető ételek – Iránytű a táplálkozás útvesztőjében Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Elisabeth Adlam, Kathy Lewis, Sara Altshul további könyvei

TARSAGO Magyarország kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789632893624 ISBN-számú könyvek

Összes könyv