Katleen Put: Hüvelyk Matyi

Katleen Put könyve: Hüvelyk Matyi | könyv borító

Élt egyszer egy szegény favágó, feleségével és hét fiúgyermekével. Annyira kevés pénzük volt, hogy a gyerekek sokszor éheztek. Egy este, amikor a fiúk már ágyban voltak, a favágó így szólt a feleségéhez: – A fiaink hamarosan éhen halnak, én ezt nem tudom elviselni. Holnap elhagyjuk őket az erdőben, így talán találnak valakit, aki képes etetni őket.

A Hüvelyk matyi című könyv egy 2016-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Katleen Put írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789633578261 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Katleen Put: Hüvelyk matyi egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Katleen Put: Hüvelyk matyi PDF, Hüvelyk matyi PDF letöltés, Katleen Put: Hüvelyk matyi ePUB, Hüvelyk matyi ePUB letöltés, Katleen Put: Hüvelyk matyi Mobi, Hüvelyk matyi Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Katleen Put további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789633578261 ISBN-számú könyvek

Összes könyv