Keresztesi József: Inverz Ophelia

Keresztesi József könyve: Inverz Ophelia | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Mindig is kevés volt az olyan költő, aki dalolni is tud, és gondolatai is vannak. Keresztesi József közéjük tartozik, és erről A Karácsondi út, az eredetileg dalszövegnek írt verseket összegyűjtő könyv után újabb önálló, immár klasszikus értelemben vett verseket tartalmazó kötet tanúskodik. A költő valóságos élő legenda, egy személyben kritikus, punk énekes, me…

A Inverz Ophelia című könyv egy 2019-ban megjelent, 93 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Keresztesi József írt és a Jelenkor Kiadó adja ki a 9789636768287 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Keresztesi József: Inverz Ophelia egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Keresztesi József: Inverz Ophelia PDF, Inverz Ophelia PDF letöltés, Keresztesi József: Inverz Ophelia ePUB, Inverz Ophelia ePUB letöltés, Keresztesi József: Inverz Ophelia Mobi, Inverz Ophelia Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Keresztesi József további könyvei

Jelenkor Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

93 oldalas könyvek

9789636768287 ISBN-számú könyvek

Összes könyv