Kertész Edina: Dodó nyomozó és az idomított cápa

Kertész Edina könyve: Dodó nyomozó és az idomított cápa | könyv borító

Szörnyű Lőrinc ismét forral valamit. Mit akar a Régi Üvegszemmel, és minek neki az idomított cápa, amit a víztorony tetejében őriz? Erre a kérdésre csakis dr. Apró Lőrinc, a tízéves feltaláló, és persze Dodó, a víziszonyos nyomozó deríthet fényt. A Dodó tizedes és a szoborrablók szereplőinek újabb, izgalmas kalandjai.

A Dodó nyomozó és az idomított cápa című könyv egy 2016-ban megjelent, 160 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kertész Edina írt és a Naphegy Kiadó adja ki a 9789639869776 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kertész Edina: Dodó nyomozó és az idomított cápa egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kertész Edina: Dodó nyomozó és az idomított cápa PDF, Dodó nyomozó és az idomított cápa PDF letöltés, Kertész Edina: Dodó nyomozó és az idomított cápa ePUB, Dodó nyomozó és az idomított cápa ePUB letöltés, Kertész Edina: Dodó nyomozó és az idomított cápa Mobi, Dodó nyomozó és az idomított cápa Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kertész Edina további könyvei

Naphegy Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789639869776 ISBN-számú könyvek

Összes könyv