Kiss Judit Ágnes: Babaróka ajándéka

Kiss Judit Ágnes könyve: Babaróka ajándéka | könyv borító

Mint valami jótékony burok, úgy vesz körül minket ez a mesekönyv. Amikor ebből mesélünk, akkor minden a helyén van, akkor minden jó.

A Babaróka ajándéka című könyv egy 2018-ban megjelent, 57 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Kiss Judit Ágnes írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634103479 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kiss Judit Ágnes: Babaróka ajándéka egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kiss Judit Ágnes: Babaróka ajándéka PDF, Babaróka ajándéka PDF letöltés, Kiss Judit Ágnes: Babaróka ajándéka ePUB, Babaróka ajándéka ePUB letöltés, Kiss Judit Ágnes: Babaróka ajándéka Mobi, Babaróka ajándéka Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kiss Judit Ágnes további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

57 oldalas könyvek

9789634103479 ISBN-számú könyvek

Összes könyv