Klaus Hagerup: A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3.

Klaus Hagerup könyve: A rejtélyes íjászverseny - Tim mesterdetektív és társa 3. | könyv borító

A rejtélyes íjászverseny Tim és Jenny megint nyomoznak: most az íjász-versenyen történik valami nagyon furcsa! Már a verseny előtti napokban újabb csodabogarak bukkan-nak fel a kis nyaralófaluban, és mindnek -vaj van a füle mögött Jobb, ha Tim nyitva tartja -a szemét és a fülét, mert bár tagadja, de Jenny, a nővére pontosan tudja, hogy az öccse igazi zseni!Nagy betűk, …

A A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. című könyv egy 2015-ban megjelent, 108 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Klaus Hagerup írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634100911 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Klaus Hagerup: A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Klaus Hagerup: A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. PDF, A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. PDF letöltés, Klaus Hagerup: A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. ePUB, A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. ePUB letöltés, Klaus Hagerup: A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. Mobi, A rejtélyes íjászverseny – Tim mesterdetektív és társa 3. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Klaus Hagerup további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

108 oldalas könyvek

9789634100911 ISBN-számú könyvek

Összes könyv