Kocsis András Sándor: Irán ezeregy arca

Kocsis András Sándor könyve: Irán ezeregy arca | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

A kötet forgatható úgy is mint Irán nevezetességeiről, történelmi városairól, legnevesebb épületeiről, építményeiről, kultúrájáról, készült képekben rendkívül gazdag útikönyv, és úgy is, mint egy olyan fotóalbum, amely a fotók mellett rövid, de lényegi információkkal látja el az érdeklődő olvasót. A kötet elkészítésének motivációját és a kész kö…

A Irán ezeregy arca című könyv egy 2018-ban megjelent, 144 oldalból álló, Utazás, Ázsia, Útleírások kategóriájú könyv, melyet Kocsis András Sándor írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630993418 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kocsis András Sándor: Irán ezeregy arca egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kocsis András Sándor további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Ázsia, Útleírások kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789630993418 ISBN-számú könyvek

Összes könyv