Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás

Kody Keplinger könyve: The DUFF - A pótkerék - Puhatáblás | könyv borító

A tizenhét éves Bianca Piper cinikus, hűséges, és még véletlenül sem gondolja azt, hogy ő lenne a legszebb a barátnői közül. Arról nem is beszélve, hogy okosabb annál, mintsem hogy elkábítsák az iskolai nőcsábász, Wesley Rush szavai. Ami azt illeti, Bianca kifejezetten gyűlöli őt. Amikor a Wesley Duffnak, azaz dagadt, undi, fárasztó fruskának nevezi Biancát, a lány r…

A The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás című könyv egy 2014-ban megjelent, 304 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kody Keplinger írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633992463 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás PDF, The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás PDF letöltés, Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás ePUB, The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás ePUB letöltés, Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás Mobi, The DUFF – A pótkerék – Puhatáblás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kody Keplinger további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9789633992463 ISBN-számú könyvek

Összes könyv