Koós János: Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve

Koós János, Erdős László könyve: Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A képek nem hazudnak. Gondoltam elébe megyek a pletykáknak és találgatásoknak, mit rejteget otthon, a pincében, a padláson, a falakon, vagy egy régi ládafiában ez a Koós!? Úgy éreztem, a 80 év az 80 év, ahogy mondani szokták, még gombócból se kevés, így érdemes lenne kicsit számot vetni, visszatekinteni, múltat idézni, elmélyülni, nevetgélni, elámulni. Még is csak k…

A Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve című könyv egy 2018-ban megjelent, 160 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Erdős László, Koós János írt és a SZS Kulturális Kiadó adja ki a 9786158095006 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Erdős László, Koós János: Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Erdős László, Koós János: Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve PDF, Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve PDF letöltés, Erdős László, Koós János: Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve ePUB, Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve ePUB letöltés, Erdős László, Koós János: Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve Mobi, Koós Kapitány Képtelen Képes Könyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Erdős László, Koós János további könyvei

SZS Kulturális Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9786158095006 ISBN-számú könyvek

Összes könyv