Kopjár Ivett: Írország – Dekameron útikönyvek

Kopjár Ivett könyve: Írország - Dekameron útikönyvek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A Dekameron kiadó új útikönyvében a magyar olvasó ízelítőt kap egy olyan ország kultúrájából, ahol a 21. század kezdetén az emberek még nem felejtették el a régmult idők legendáit, történeteit, ír hősökről mesebeli lényekről, tündérekről és az erdőkben élő manókról. Az utazó, aki a meredek parti sziklafalak, a dús füvű legelők, a kék hegyek a csillogó …

A Írország – Dekameron útikönyvek című könyv egy Dekameron-ban megjelent, 168 oldalból álló, Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Kopjár Ivett írt és a Dekameron adja ki a 9789639331525 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kopjár Ivett: Írország – Dekameron útikönyvek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kopjár Ivett: Írország – Dekameron útikönyvek PDF, Írország – Dekameron útikönyvek PDF letöltés, Kopjár Ivett: Írország – Dekameron útikönyvek ePUB, Írország – Dekameron útikönyvek ePUB letöltés, Kopjár Ivett: Írország – Dekameron útikönyvek Mobi, Írország – Dekameron útikönyvek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kopjár Ivett további könyvei

Dekameron kiadó további könyvei

Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

Dekameron-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789639331525 ISBN-számú könyvek

Összes könyv