Korompai Istvánné: Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o.

Korompai Istvánné könyve: Cserebere 4. - Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. | könyv borító

Ez a könyv egy négy kötetből álló sorozat negyedik része. A jelenlegi feladatgyűjtemény közreadásával a cserélten ejthető magánhangzópárok auditív /hallási/ és motoros /kiejtésbeli/ defferenciálásához kívánunk gyakorlóanyagot nyújtani. A kötetben szereplő szó- és mondatanyagot elsősorban a kiejtésjavítás szempontjai szerint válogattuk, azonban törekedtün…

A Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. című könyv egy 2006-ban megjelent, 80 oldalból álló, Beszédjavító, Gyógypedagógia, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Korompai Istvánné írt és a Logopédia Kiadó adja ki a 5999638578898 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Korompai Istvánné: Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Korompai Istvánné: Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. PDF, Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. PDF letöltés, Korompai Istvánné: Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. ePUB, Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. ePUB letöltés, Korompai Istvánné: Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. Mobi, Cserebere 4. – Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához 1-4 o. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Korompai Istvánné további könyvei

Logopédia Kiadó kiadó további könyvei

Beszédjavító, Gyógypedagógia, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

5999638578898 ISBN-számú könyvek

Összes könyv