Kossuth Kiadó: Velence – Nyitott szemmel

Kossuth Kiadó könyve: Velence - Nyitott szemmel | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A kisméretű, praktikus kötetben szakemberek mutatják be a város történelmét, kultúráját, politikai életét, művészetét, nevezetességeit, múzeumait, hangulatos mellékutcáit, üzleteit, de mindenekelőtt az ott élő embereket. A színes fotók a városok nevezetességeinek bemutatása mellett a mindennapi élet jellegzetes pillanatait is rögzítik. A várossal való ismerkedés…

A Velence – Nyitott szemmel című könyv egy 2007-ban megjelent, 256 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Kossuth kiadó írt és a Kossuth K. adja ki a 9789630955263 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kossuth kiadó: Velence – Nyitott szemmel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kossuth kiadó: Velence – Nyitott szemmel PDF, Velence – Nyitott szemmel PDF letöltés, Kossuth kiadó: Velence – Nyitott szemmel ePUB, Velence – Nyitott szemmel ePUB letöltés, Kossuth kiadó: Velence – Nyitott szemmel Mobi, Velence – Nyitott szemmel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kossuth kiadó további könyvei

Kossuth K. kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789630955263 ISBN-számú könyvek

Összes könyv