Kotra Károly: Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére

Kotra Károly könyve: Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére | könyv borító

KRESZ könyv személygépkocsi-vezeték részére. Főbb tartalmi elemei:- Közlekedési ismeretek.- Vezetéselmélet.- Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek.

A Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére című könyv egy 2019-ban megjelent, 256 oldalból álló, Egyéb, Tankönyv, segédkönyv Szakmai tankönyvek kategóriájú könyv, melyet Kotra Károly írt és a KOTRA Kereskedelmi és Oktató Kft. adja ki a 9786155226106 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kotra Károly: Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kotra Károly: Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére PDF, Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére PDF letöltés, Kotra Károly: Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére ePUB, Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére ePUB letöltés, Kotra Károly: Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére Mobi, Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kotra Károly további könyvei

KOTRA Kereskedelmi és Oktató Kft. kiadó további könyvei

Egyéb, Tankönyv, segédkönyv Szakmai tankönyvek kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9786155226106 ISBN-számú könyvek

Összes könyv