Kovács Sándor: Verecke a honfoglalás kapuja

Kovács Sándor könyve: Verecke a honfoglalás kapuja | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“A legtöbb nép történelme során átélt olyan nemzetformáló eseményt, amely önazonosulása szempontjából örökre kitörölhetetlenné vált. Az idő múlásával ezek a történések a nép tudatában szakrális jelképeket keltenek életre. A magyarság számára ilyen VERECKE. E szó hallatán minden magyar ember ugyanarra gondol, és azonnal a HONFOGLALÁSSAL társítja.Sajnos azon…

A Verecke a honfoglalás kapuja című könyv egy 2015-ban megjelent, 288 oldalból álló, Magyarország, Utazás, Általános, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Kovács Sándor írt és a Romanika Bt. adja ki a 9786155037238 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kovács Sándor: Verecke a honfoglalás kapuja egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kovács Sándor: Verecke a honfoglalás kapuja PDF, Verecke a honfoglalás kapuja PDF letöltés, Kovács Sándor: Verecke a honfoglalás kapuja ePUB, Verecke a honfoglalás kapuja ePUB letöltés, Kovács Sándor: Verecke a honfoglalás kapuja Mobi, Verecke a honfoglalás kapuja Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kovács Sándor további könyvei

Romanika Bt. kiadó további könyvei

Magyarország, Utazás, Általános, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9786155037238 ISBN-számú könyvek

Összes könyv