Közigazgatási jog – Fejezetek szakigazgatásaink köréből – II. kötet

könyve: Közigazgatási jog - Fejezetek szakigazgatásaink köréből - II. kötet - Gazdasági közigazgatás- Infrastruktúra igazgatás | könyv borító

“A könyv megalkotásakor a szerzők és a kiadó kettős célt tűzött ki maga elé. E könyv egyrészt tankönyv, amely összefoglalja a közigazgatási jog különös részét, az egyes ágazatok joganyagát. Másrészt a mű szakkönyvi célzattal, tartalommal is készült, azaz a könyvben szereplő kiemelt szakigazgatási területekkel foglalkozó szakemberek számára is fontos és elmél…

A Közigazgatási jog – Fejezetek szakigazgatásaink köréből – II. kötet című könyv egy 2013-ban megjelent, 680 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Jog, Tankönyv, segédkönyv, Társadalomtudomány, Állam-, jogtudomány kategóriájú könyv, melyet írt és a WOLTERS KLUWER KFT. adja ki a 9789632953175 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Közigazgatási jog – Fejezetek szakigazgatásaink köréből – II. kötet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

WOLTERS KLUWER KFT. kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Jog, Tankönyv, segédkönyv, Társadalomtudomány, Állam-, jogtudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

680 oldalas könyvek

9789632953175 ISBN-számú könyvek

Összes könyv