Krugman Paul: Elég legyen a válságból!

Krugman Paul könyve: Elég legyen a válságból! | könyv borító

A Nagy Recesszió négy éve ül a nyakunkon, és nem akar magától elmúlni. A különleges közírói vénával is megáldott közgazdasági Nobel-díjas Paul Krugman szerint ennek nem kellene így lennie. A válságba sodródott országok tele vannak tehetséges emberekkel, bővelkednek szellemi és anyagi erőforrásokban, vagyis a jólét és a vágyott prosperitás minden feltétele adott …

A Elég legyen a válságból! című könyv egy 2012-ban megjelent, ISBN: 9789630592871 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Krugman Paul írt és a Akadémiai Kiadó Zrt. adja ki a 9789630592871 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Krugman Paul: Elég legyen a válságból! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Krugman Paul további könyvei

Akadémiai Kiadó Zrt. kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789630592871 oldalas könyvek

9789630592871 ISBN-számú könyvek

Összes könyv