L. Kelemen Gábor: Körutazás

L. Kelemen Gábor könyve: Körutazás - A világ 21 legvonzóbb turistaparadicsoma. Térképekkel, hasznos tanácsokkal | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A tartalomból: I. Európa: Athén – La Valetta – London – Barcelona – Prága; II. Ázsia: Bali – Bangkok – Hongkong – Tokió; III. Afrika: Mombasa – Port Louis – Sousse – Sun City; Észak-, Közép- és Dél-Amerika: Cancun – Las Vegas – Naples – Rio de Janeiro – Hawaii; IV. Óceánia és Ausztrália: Nadi – Rotorua – Sydney

A Körutazás című könyv egy 2002-ban megjelent, 144 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet L. Kelemen Gábor írt és a LKG Kiadó és Tanácsadó Bt. adja ki a 9789638566355 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a L. Kelemen Gábor: Körutazás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

L. Kelemen Gábor további könyvei

LKG Kiadó és Tanácsadó Bt. kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789638566355 ISBN-számú könyvek

Összes könyv