Laczkó Mihály: “Idegen fődre siettem…”

Laczkó Mihály könyve:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“A II. világháború után 219 moldvai csángónak sikerült Magyarországra költöznie. A Magyarországra települt moldvai csángó családok számára nem volt zökkenőmentes az új társadalmi és kulturális környezethez való alkalmazkodás, a beilleszkedést pedig nehezítette a honvágy és az otthonmaradt rokonok hiánya. A kötetünkben közölt gajcsána-magyarfalusi, lábnyiki, l…

A “Idegen fődre siettem…” című könyv egy 2015-ban megjelent, 196 oldalból álló, Néprajz, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Laczkó Mihály írt és a Nap Kiadó adja ki a 9789633320488 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Laczkó Mihály: “Idegen fődre siettem…” egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Laczkó Mihály: “Idegen fődre siettem…” PDF, “Idegen fődre siettem…” PDF letöltés, Laczkó Mihály: “Idegen fődre siettem…” ePUB, “Idegen fődre siettem…” ePUB letöltés, Laczkó Mihály: “Idegen fődre siettem…” Mobi, “Idegen fődre siettem…” Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Laczkó Mihály további könyvei

Nap Kiadó kiadó további könyvei

Néprajz, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

196 oldalas könyvek

9789633320488 ISBN-számú könyvek

Összes könyv