Ladányi István: Hősök, terek

Ladányi István könyve: Hősök, terek - Identitáskérdések és térproblémák közép-európai regényekben | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A kötet írásai közép-európai regények párhuzamos olvasatai; hasonló kérdéseket fölvető műveket, a szakmai olvasó érdeklődését kiváltó irodalmi jelenségek különböző változatait emelik az olvasás közös terébe, olyan kérdésekhez kívánva hozzászólni az egyes művek értelmezésével, amelyek tartós kihívást jelentenek az irodalomtudomány számára. Ilyenek a s…

A Hősök, terek című könyv egy 2012-ban megjelent, 92 oldalból álló, Irodalom kategóriájú könyv, melyet Ladányi István írt és a Gondolat Kiadó adja ki a 9789636934262 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ladányi István: Hősök, terek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ladányi István: Hősök, terek PDF, Hősök, terek PDF letöltés, Ladányi István: Hősök, terek ePUB, Hősök, terek ePUB letöltés, Ladányi István: Hősök, terek Mobi, Hősök, terek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ladányi István további könyvei

Gondolat Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

92 oldalas könyvek

9789636934262 ISBN-számú könyvek

Összes könyv