Lantos Mihály: Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez

Lantos Mihály könyve: Lépéselőny - Tanulj meg tanulni! - Tanulási stratégia a vidám diákévekhez | könyv borító

Lehet, hogy nem úgy használjuk az agyunkat, ahogyan az a legjobban működni képes?Nem aknázzuk ki a benne rejlő lehetőségeket? Lantos Mihály, a Villámolvasás a gyakorlatban című sikerkönyv szerzője, tanulás-módszertani tréner, egyetemi oktató megtanítja, hogy használjuk az elménket úgy, ahogyan az a legeredményesebben működik! Nem mutat semmi újat, csak emlékeztet benn…

A Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez című könyv egy 2017-ban megjelent, 123 oldalból álló, Egyéb kiadványok, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Lantos Mihály írt és a Bioenergetic Kft. adja ki a 9789632913094 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lantos Mihály: Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lantos Mihály: Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez PDF, Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez PDF letöltés, Lantos Mihály: Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez ePUB, Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez ePUB letöltés, Lantos Mihály: Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez Mobi, Lépéselőny – Tanulj meg tanulni! – Tanulási stratégia a vidám diákévekhez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lantos Mihály további könyvei

Bioenergetic Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kiadványok, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

123 oldalas könyvek

9789632913094 ISBN-számú könyvek

Összes könyv