Lányi Gusztáv: Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról

Lányi Gusztáv könyve: Fenntartható? Fejlődés? - Pszichológiai elemzés a Balatonról | könyv borító

“Írásomban a Balatont a “fenntartható fejlődés” magyarországi paradigmatikus példájának tekintem. Elemzésem axiómája: a “fenntartható fejlődés – fenntarthatatlan!” – írja új könyvéről Lányi Gusztáv.

A Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9786155479564 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Lányi Gusztáv írt és a Széphalom Könyvműhely adja ki a 9786155479564 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lányi Gusztáv: Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lányi Gusztáv: Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról PDF, Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról PDF letöltés, Lányi Gusztáv: Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról ePUB, Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról ePUB letöltés, Lányi Gusztáv: Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról Mobi, Fenntartható? Fejlődés? – Pszichológiai elemzés a Balatonról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lányi Gusztáv további könyvei

Széphalom Könyvműhely kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155479564 oldalas könyvek

9786155479564 ISBN-számú könyvek

Összes könyv