László Noémi: A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel

László Noémi könyve: A kékszakállú herceg vára - CD melléklettel | könyv borító

Hol volt, hol nem volt, sok évvel ezelőtt, a nyughatatlan tengeren és az égboltot tartó hegyeken túl, komoran magasló várában élt egy herceg. Egyszer feleségül kérte egy kereskedő lányát, Juditot, és magányát enyhítve elvitte magával otthona ódon falai közé. Juditot azonban kíváncsisága nem hagyta nyugodni, és kinyittatta Kékszakállú várának lezárt ajtajait…Kas…

A A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel című könyv egy 2018-ban megjelent, 53 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet László Noémi írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633492338 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a László Noémi: A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: László Noémi: A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel PDF, A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel PDF letöltés, László Noémi: A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel ePUB, A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel ePUB letöltés, László Noémi: A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel Mobi, A kékszakállú herceg vára – CD melléklettel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

László Noémi további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

53 oldalas könyvek

9789633492338 ISBN-számú könyvek

Összes könyv