Latinyák Teréz: Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv

Latinyák Teréz könyve: Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv | könyv borító

A gyerekeket sok minden érdekli. Bármi újdonságra azonnal lecsapnak, és szívesen foglalatoskodnak vele. Ha azonban egyszerre sok mindennel próbáljuk lekötni a figyelmüket, kifáradnak, szétszórttá válnak. Pedig az összpontosított, tartós figyelem nélkülözhetetlen mindenféle megismerési folyamatban. Az iskolai munka során ez a képességük az eredményesség nélkülözhete…

A Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv című könyv egy 2018-ban megjelent, 48 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Latinyák Teréz írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634153566 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Latinyák Teréz: Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Latinyák Teréz: Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv PDF, Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv PDF letöltés, Latinyák Teréz: Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv ePUB, Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv ePUB letöltés, Latinyák Teréz: Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv Mobi, Játékos, kreatív kivágós foglalkoztatókönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Latinyák Teréz további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789634153566 ISBN-számú könyvek

Összes könyv