Lauren Milsom: Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában?

Lauren Milsom könyve: Balkezes a gyermek - Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? | könyv borító

Balkezesnek lenni olykor nem könnyű egy olyan világban, amelyet alapvetően a jobbkezesekre szabtak. Miként segíthetjük balkezes gyermekünket a leghatékonyabban, hogy megbirkózzon a szépírás nehézségeivel? A jobbkezes szülő hogyan tudja megtanítani balkezes gyermekét például cipőt kötni, kenyeret szelni vagy ollóval vágni? Mindez nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk!

A Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? című könyv egy 2008-ban megjelent, 128 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Lauren Milsom írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636891206 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lauren Milsom: Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lauren Milsom: Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? PDF, Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? PDF letöltés, Lauren Milsom: Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? ePUB, Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? ePUB letöltés, Lauren Milsom: Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? Mobi, Balkezes a gyermek – Hogyan könnyítsük meg a dolgát a jobbkezesek világában? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lauren Milsom további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789636891206 ISBN-számú könyvek

Összes könyv