Lénárt Gitta: Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel

Lénárt Gitta könyve: Élő italok könyve - Lúgosító Smoothie receptekkel - Lúgosító smoothie receptekkel | könyv borító

A smoothie nevet mind hallottuk már, kapni lehet minden nagyobb bevásárlóközpontban, ám kevesen tudják, hogy valójában mit is takar ez a név. A nyers vagy élő italokat hívjuk így, amik magát az életenergiát jelentik. Az élő italok – azaz smoothie-k – forradalmi változást hoznak életünkbe, olyan mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget juttatunk a szervezetünkbe, aminek m…

A Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel című könyv egy 2012-ban megjelent, 128 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Lénárt Gitta írt és a Bioenergetic Kft. adja ki a 9789632911496 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lénárt Gitta: Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lénárt Gitta: Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel PDF, Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel PDF letöltés, Lénárt Gitta: Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel ePUB, Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel ePUB letöltés, Lénárt Gitta: Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel Mobi, Élő italok könyve – Lúgosító Smoothie receptekkel – Lúgosító smoothie receptekkel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lénárt Gitta további könyvei

Bioenergetic Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789632911496 ISBN-számú könyvek

Összes könyv