Lendvai Béla: Adriakék, tengerzöld

Lendvai Béla könyve: Adriakék, tengerzöld | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az Adriára készül? Érdekli, hogyan viszonyulnak a horvátok a magyar turistához? Szeretné tudni, milyen növényeket és fűszereket érdemes onnan hazahozni, hányféle hal tenyészik az Adriai- tengerben, miben különböznek egymástól a jugó és a bóra szelek? Akarja tudni, hogyan és miből építettek a horvátok tíz év alatt ezer kilométernyi kitűnő, négysávos autósztrád…

A Adriakék, tengerzöld című könyv egy 2012-ban megjelent, 160 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Lendvai Béla írt és a Atlantic Press Kiadó adja ki a 9786155033735 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lendvai Béla: Adriakék, tengerzöld egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lendvai Béla: Adriakék, tengerzöld PDF, Adriakék, tengerzöld PDF letöltés, Lendvai Béla: Adriakék, tengerzöld ePUB, Adriakék, tengerzöld ePUB letöltés, Lendvai Béla: Adriakék, tengerzöld Mobi, Adriakék, tengerzöld Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lendvai Béla további könyvei

Atlantic Press Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9786155033735 ISBN-számú könyvek

Összes könyv