Lengyel Balázs: Óperencián innen, Óperencián túl

Lengyel Balázs könyve: Óperencián innen, Óperencián túl | könyv borító

Volt egyszer egy nagy mesélő, aki éppen száz éve született. Lengyel Balázsnak hívták. Az Óperencián innen a szerző saját meséi várnak ránk az aranyhörcsög, a csíkos hátú kismalac és a fehér csillagos sündisznó kalandjairól, valamint az emberek szívébe látó kisfiú és a bölcs király találkozásáról. Az Óperencián túl pedig hat rövid állatmesét találunk a …

A Óperencián innen, Óperencián túl című könyv egy 2018-ban megjelent, 72 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Lengyel Balázs írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634861188 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lengyel Balázs: Óperencián innen, Óperencián túl egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lengyel Balázs: Óperencián innen, Óperencián túl PDF, Óperencián innen, Óperencián túl PDF letöltés, Lengyel Balázs: Óperencián innen, Óperencián túl ePUB, Óperencián innen, Óperencián túl ePUB letöltés, Lengyel Balázs: Óperencián innen, Óperencián túl Mobi, Óperencián innen, Óperencián túl Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lengyel Balázs további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

72 oldalas könyvek

9789634861188 ISBN-számú könyvek

Összes könyv