Liane Schneider: Bori focizik

Liane Schneider, Eva Wenzel-Bürger könyve: Bori focizik | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Bori sohasem hagyna ki egyetlen edzést sem, mióta az ifi futball csapat tagja. Tőlük tanult meg szinte mindent a fociról. Hamarosan pedig már annak örülhet, hogy élete első pontszerző mérkőzésén játszhat. De a meccs előtt Bori hirtelen megbetegszik. Vajon időben meggyógyul, hogy meghódíthassa a focipályát?

A Bori focizik című könyv egy 2012-ban megjelent, 24 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Eva Wenzel-Bürger, Liane Schneider írt és a Manó Könyvek adja ki a 9786155220067 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Eva Wenzel-Bürger, Liane Schneider: Bori focizik egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Eva Wenzel-Bürger, Liane Schneider: Bori focizik PDF, Bori focizik PDF letöltés, Eva Wenzel-Bürger, Liane Schneider: Bori focizik ePUB, Bori focizik ePUB letöltés, Eva Wenzel-Bürger, Liane Schneider: Bori focizik Mobi, Bori focizik Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Eva Wenzel-Bürger, Liane Schneider további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9786155220067 ISBN-számú könyvek

Összes könyv