Lin Hallberg: Kedvencünk, Szigge

Lin Hallberg, Margareta Nordqvist könyve: Kedvencünk, Szigge | könyv borító

Végre itt az ideje, hogy Elina és a barátnői lovagolni kezdjenek a BUS Lovasklubban, amit Ingela, a világ legjobb lovasoktatója vezet. Itt találkozik Elina Sziggével, a legédesebb kis shetlandi pónival, akit valaha is látott. Egyik nap azonban, amikor Elina megérkezik az istállóba, Szigge beteg és fáj a lába. Mi történt?

A Kedvencünk, Szigge című könyv egy 2010-ban megjelent, 121 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Lin Hallberg, Margareta Nordqvist írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789632451695 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lin Hallberg, Margareta Nordqvist: Kedvencünk, Szigge egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lin Hallberg, Margareta Nordqvist: Kedvencünk, Szigge PDF, Kedvencünk, Szigge PDF letöltés, Lin Hallberg, Margareta Nordqvist: Kedvencünk, Szigge ePUB, Kedvencünk, Szigge ePUB letöltés, Lin Hallberg, Margareta Nordqvist: Kedvencünk, Szigge Mobi, Kedvencünk, Szigge Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lin Hallberg, Margareta Nordqvist további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

121 oldalas könyvek

9789632451695 ISBN-számú könyvek

Összes könyv