Lippai Lászlóné: Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában

Lippai Lászlóné könyve: Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az utóbbi években egyre több óvodai és iskolai sószoba létesült. A kötet hatékony segítséget nyújt a sószobai tevékenységek megtervezéséhez és megszervezéséhez. A játékos légző-fújó gyakorlatok nemcsak sószobában játszhatóak, hanem csoportszobában, udvaron, tornaszobában is, de a barlangi klíma megteremtésével fokozni tudjuk hatásukat. Ezeken kívül bevihetü…

A Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában című könyv egy 2019-ban megjelent, 80 oldalból álló, Gyermekek és szülők kategóriájú könyv, melyet Lippai Lászlóné írt és a Yoyo Books adja ki a 9786155399268 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lippai Lászlóné: Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lippai Lászlóné: Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában PDF, Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában PDF letöltés, Lippai Lászlóné: Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában ePUB, Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában ePUB letöltés, Lippai Lászlóné: Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában Mobi, Játékos tevékenységek (nem csak) sószobában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lippai Lászlóné további könyvei

Yoyo Books kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9786155399268 ISBN-számú könyvek

Összes könyv