LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek

könyve: LOGICO Piccolo 5407 - Szövegértés: Vidám történetek | könyv borító

A LOGICO PICCOLO Szövegértés című sorozatát a 7-10 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki. A gyerekek játszhatnak vele szabadidejükben, de a feladatlapok használhatók iskolai kiegészítő tevékenység során is. A Vidám történetek Piccolo csomag a megszokottól eltérően kihajtható lapokat tartalmaz, hogy a feladatok megoldása során is szem el…

A LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek című könyv egy 2014-ban megjelent, 40 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet írt és a Tessloff és Babilon Kiadói Kft. adja ki a 9789632942735 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek PDF, LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek PDF letöltés, : LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek ePUB, LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek ePUB letöltés, : LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek Mobi, LOGICO Piccolo 5407 – Szövegértés: Vidám történetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Tessloff és Babilon Kiadói Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789632942735 ISBN-számú könyvek

Összes könyv