London-Nyitott szemmel városkalauz

könyve: London-Nyitott szemmel városkalauz | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A kisméretű, praktikus kötetben szakemberek mutatják be a város történelmét, kultúráját, politikai életét, művészetét, nevezetességeit, múzeumait, hangulatos mellékutcáit, üzleteit, de mindenekelőtt az ott élő embereket. A színes fotók a város nevezetességeinek bemutatása mellett a mindennapi élet jellegzetes pillanatait is rögzítik. A várossal való ismerkedést …

A London-Nyitott szemmel városkalauz című könyv egy 2015-ban megjelent, 344 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630979986 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : London-Nyitott szemmel városkalauz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : London-Nyitott szemmel városkalauz PDF, London-Nyitott szemmel városkalauz PDF letöltés, : London-Nyitott szemmel városkalauz ePUB, London-Nyitott szemmel városkalauz ePUB letöltés, : London-Nyitott szemmel városkalauz Mobi, London-Nyitott szemmel városkalauz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

344 oldalas könyvek

9789630979986 ISBN-számú könyvek

Összes könyv